meny
January 9, 2018

Team Anthon

I Anthon B Nilsen Eiendom trives vi med krevende oppgaver og utfordringer! Vi er opptatt av å levere de resultatene som forventes av oss, og vi «står distansen» helt til mål for å bruke en idrettsanalogi.

For å hjelpe oss å holde fokus på denne ambisjonen, og for å gjøre den mer kjent, lanserer vi nå prosjektet Team Anthon.  Team Anthon inneholder tre hovedelementer:

Et sponsorsamarbeid med en gruppe på rundt 70 meget aktive mosjonister (Nordic Ski Team) som fra nå av vil drive sine aktiviteter som Team Anthon.  Disse aktivitetene inneholder et program for trening og konkurranser samt at teamet støtter Aktiv mot kreft med halvparten av det det får inn av sponsorinntekter.  Teamets medlemmer er overbevist om at trening skaper gode forutsetninger for et bra liv, på samme måte som Aktiv mot kreft vet at fysisk aktivitet kan være positivt for de aller fleste kreftpasienter – både under og etter behandling. Medlemmene av Team Anthon vil profilere teamet - og Anthon B Nilsen Eiendom som sponsor - når de deltar på renn som Marcialonga, Holmenkollmarsjen, Birkebeinerrennet og Vasaloppet og teamet vil arrangere egne aktiviteter sammen med Aktiv mot kreft.

En avtale med den lovende unge løperen for lange skirenn Stian Hoelgaard.  Denne avtalen innebærer at Stian vil være en inspirator for Team Anthon og delta i deler av programmet til Team Anthon samt to arrangementer definert av Anthon B Nilsen Eiendom. 

Konseptet «Tar du utfordringen?» der vi vil bygge dialog med våre kunder og forbindelser og utvide støtten til Aktiv mot kreft.  Vi vil utfordre kunder og forbindelser til å gå Birkebeiner-rennet og gjennomføre Oslo Bratteste sammen med Team Anthon og det deltakerne betaler i startavgift, vil vi matche som støtte til Aktiv mot kreft.  Vi vil også sørge for at de som tar utfordringen, får delta på samlinger med Stian Hoelgaard for å få gode råd om opplegg for langløp, og vi vil sørge for transport og forpleining rundt arrangementene.

 

Så gjør som Anthon B Nilsen Eiendom og vårt team: Ta utfordringen!  Vi sørger alltid for å stå distansen helt til mål!  Har du spørsmål om Team Anthon eller ønsker å «ta utfordringen», kan du kontakte Vebjørn Bøe Dyrø, vbd@abne.no, tel. 906 67 927.