meny
January 11, 2018

Tar du utfordringen?

Kjære venner og forbindelser av Anthon B Nilsen Eiendom

 I Anthon B Nilsen Eiendom trives vi med krevende oppgaver og utfordringer! Vi er opptatt av å levere de resultatene som forventes av oss, og vi «står distansen» helt til mål for å bruke en idrettsanalogi.

For å hjelpe oss å holde fokus på denne ambisjonen har vi nå lansert prosjektet Team Anthon.  Team Anthon inneholder tre hovedelementer:

· Et sponsorsamarbeid med en gruppe på rundt 70 meget aktive mosjonister (Nordic Ski Team, som ledes av utviklingsdirektør Fredrik W. Baumann i ABNE) som fra nå av vil drive sine aktiviteter som Team Anthon.  Disse aktivitetene inneholder et program for trening og konkurranser samt at teamet støtter Aktiv mot kreft med halvparten av det det får inn av sponsorinntekter.

· En avtale med den lovende unge løperen for lange skirenn Stian Hoelgaard.  Denne avtalen innebærer at Stian vil være en inspirator for Team Anthon og delta i deler av programmet til Team Anthon – i tillegg til at han går Ski Classics og forhåpentligvis tar noen pallplasser.

· Konseptet «Tar du utfordringen?» der vi vil bygge dialog med våre kunder og forbindelser og utvide støtten til Aktiv mot kreft.  Vi vil utfordre kunder og forbindelser til å gå Birkebeiner-rennet og gjennomføre Oslo Bratteste sammen med Team Anthon og for hver person som tar utfordringen og melder seg på, betaler Team Anthon inn et bidrag til Aktiv mot kreft.   

 

Så nå er spørsmålet: Tar du utfordringen?

Vi inviterer deg til å bli med på vårt initiativ for å reise penger til Aktiv mot kreft – og til å utfordre deg selv.  I denne omgang dreier det seg om trening til og gjennomføring av Birkebeinerrennet.

Her er hva vi bidrar med:

· Du kan fritt delta i treningsaktivitetene til Team Anthon. Påmelding via lagets Facebook side (Team Anthon).

· Du inviteres til et miniseminar med Team Anthon og Stian Hoelgaard etter arbeidstid onsdag 14. mars der Stian Hoelgaard og andre vil gi gode råd til Birken samt utdeling av riktig proviant til løpet.  

· Vi ordner transport med egen buss fra Oslo til Rena med retur til Oslo fra Lillehammer. Bussen kjører også opp til startområdet og venter der til siste løper har startet. Det vil være mulig å ha personlige eiendeler i bussen, men skift etc. må transporteres med Birken sitt opplegg med innlevering ved start og utlevering ved Håkonshall.

· Vi tilbyr felles lunch på Nikkers på Lillehammer i perioden ca. kl 14-17.00.

· Bussen reiser til Oslo fra Lillehammer presis kl. 18.00.

· Trenger du nytt skiantrekk, inviterer vi deg til å handle i Team Anthons nettbutikk.

 

Så hva må du bidra med:

· Melde deg på til rennet (så snart som mulig) og meld fra til oss at du blir med Team Anthon.  Har du allerede meldt deg på, er det bra.  Du kan likevel bli med på Team Anthon ved å melde fra til oss.

· Stille opp på treninger og samlinger – om du vil!

· Møte frem i Rådhusgaten 27 om morgenen den 17. mars. Bussen kjører presis kl 03.00.  (Vi kan ordne parkering for et begrenset antall biler i garasjen.)

· Stille på startsstreken

 

Vi håper jo også at du gjennomfører rennet – vanligvis en nydelig tur over fjellet fra Rena til Lillehammer.

Og én ting til, tar du din del av jobben og melder deg på, så bidrar vi med 1 000 kr til Aktiv mot kreft. 

Så la oss høre fra deg snarest mulig.  Vi håper du tar utfordringen og blir med.  Vi fyller en buss (først til mølla prinsipp.) Blir teamet stort, kan vi gjøre en skikkelig innsats for dem som nyter godt av innsatsen til Aktiv mot kreft (www.aktivmotkreft.no).

Meld fra til Vebjørn Bøe Dyrø (vbd@abne.no/906 67 927) om du ønsker å bli med på Team Anthons opplegg for Birken.  Deretter er det bare å trappe opp treningen fram til vi drar.

 

Med sporty hilsen

Anthon B Nilsen Eiendom AS 

Peder Chr. Løvenskiold

PS: Jeg tar utfordringen!