meny

Berghagan Nord, Langhus, Ski kommune

21300 m2

Regnbuen Næringspark

Synergi/Ferskvaremiljø

Sentralt

Topp moderne ferskvarelager

Eiendommen Dalen gård med sine 114 mål store tomt ble i 2006 ervervet av Anthon B Nilsen Eiendom. Eiendommen besto da primært av et lite gårdsbruk med en enkel gårdsvei som adkomst. Tomten var på reguleringskartet delt i 3 formål, hvor 53 mål var industri/kontor, 22 mål avsatt til fremtidig dobbeltspor jernbane og 39 mål til LNF. Eiendommen som nå er døpt om til Berghagan Nord, ble ervervet for utvikling med bakgrunn i den strategisk gode beliggenheten i Oslo`s «syd korridor», ved det spennende Regnbuen industriområdet.

Les mer

I 2009 startet vi dialogen med Interfrukt AL som er en andelseiet innkjøpsorganisasjon for en rekke kjente frukt og grønt-grossister på Østlandet. Interfrukt AL var på utkikk etter et nytt grossistlager på ca.20.000 m2 som de kunne fremleie til sine andelseiere. Etter tøff konkurranse fra blant annet konkurrerende prosjekter på Gardermoen, bestemte Interfrukt AL seg ca. et år senere for at Berghagan Nord og Anthon B Nilsen Eiendom var riktig beliggenhet og samarbeidspartner for deres nye skreddersydde grossistlager.

Høsten 2012 startet byggingen av det 21.300 m2 store bygget med 8,4 meter fri takhøyde. Norske Stålbygg AS ble engasjert på totalentreprise.Prosjektet var krevende; et bygg som skulle inneholde en kombinasjon av storetørrlager, kjølelager og fryselager – i tillegg til en kontordel. Byggingen ble en god prosess, hvor både leietaker, entreprenør og Anthon B Nilsen Eiendom,som utvikler, var sterkt involvert hele veien.

Bygget ble etter ferdigstillelse solgt til et eierfellesskap bestående av Pareto og Interfrukt.

Skjul tekst
– 
Jeg hjelper deg

Yngve R. Iversen

Prosjektdirektør
915 93 198
yri@abne.no