meny

Pendlerbolig

500 stk

  • Sentralt, men skjermet
  • Stor fleksibilitet
  • Permanent og forutsigbart

Norges beste pendlerboligkonsept

Vi er overbevist om at trivsel og søvnkvalitet er to sterke suksesskriterier for at arbeidere skal prestere godt på jobben. Derfor har vi utviklet et skreddersydd og permanent konsept for inntil 750 pendlere med tilhørende servicetilbud på Lahaugmoen Næringspark. Vårt mål er å tilby Norges beste og mest moderne pendlertilbud.

Les mer

På Lahaugmoen skal du kunne trives og sove godt, selv om du ikke bor hjemme i arbeidsperioden. Kombinasjonen av skjermede omgivelser, godt inneklima, servicefunksjoner og strategisk beliggenhet i forhold til arbeid og hjem mener vi er med på å øke trivselen. Her bor du ikke i midlertidig brakkerigg, men får heller et midlertidig hjem du kan trives i, og møte andre over en kopp kaffe eller middag i kantina eller på ditt eget minikjøkken. Dette underbygger vår målsetning om å tilrettelegge for «et hjem hjemmefra».

Se mer informasjon i vårt KORTPROSPEKT!

Service for leietakerne

Kantine/bistro, rengjøringstilbud og bilpleie er bare noe av det som finnes på Lahaugmoen. I tillegg vil vi at andre virksomheter som blant annet nærbutikk og frisør, som kan være til nytte for at beboere og næringsdrivende på eiendommen skal kunne etablere seg. Som leietaker skal du selv kunne bestemme hvilken grad av service du vil ha, enten du vil ha full hotelloppvartning eller om du vil vaske og lage mat selv.

I linken nedenfor finner du en oversikt over hvor leietakere enkelt kan få svar på sine spørsmål tilknyttet eiendommen, og hvilke servicekonsepter eiendommen tilbyr.

Se vedlagt link for denne informasjonen! 

Status

Per i dag har vi ca.500 hybler med eget bad og minikjøkken, hvor 238 av disse er i de opprinnelige byggene fra Forsvarets tid og 135 er i nyoppførte bygninger. Alle nybygg følger TEK10 og har energiklasse B.

Videre vil det løpende oppføres nye hybler inntil det totalt er 700–800 stykker.

Beliggenhet

Lahaugmoen er strategisk lokalisert mellom Oslo og Gardermoen, RV4 og E6 ved Gjelleråsen. Med andre ord har du kort vei til Gardermoen, Oslo og svenskegrensen. Blant dagens innkvarteringsleietakere finner du 4Service, AF Gruppen, Skanska, Entreprenørservice, Betongmast og Contiga for å nevne noen.

Adkomst og kommunikasjon

Adkomst E6: Ta av E6 i Hvam-krysset (Olavsgård) og kjør mot Gjelleråsen. Etter ca. 3 minutter tar du avkjøring til venstre mot Lahaugmoen. Følg denne veien som fører deg inn til næringsparken

Adkomst RV4: Ta av i rundkjøringen ved Gjelleråsen og kjør mot E6/Lillestrøm. Etter ca. 3 minutter tar du avkjøring til høyre mot Lahaugmoen. Følg denne veien som fører deg rett inn til næringsparken.

 Strategiske avstander
  • Oslo Lufthavn Gardermoen: 34 km
  • Lillestrøm stasjon: 8 km
  • Alnabru Terminalen: 15 km
  • Oslo S: 20 km
  • Oslo Havn (Danmark/Tyskland): 24 km
Skjul tekst
– 
Jeg hjelper deg

Vebjørn Bøe Dyrø

Utleiesjef
906 67 927
vbd@abne.no