meny

Øvre Vollgate 9

3000 m²

  • Moderne eleganse
  • Veldig sentralt
  • P-plasser, sykkelbod, garderobe o.l

Moderne og elegante kontorer i CBD

Øvre Vollgate 9 er en av fire eiendommer i Anthon B Nilsen kvartalet, lokalisert i CBD`s mest sjarmerende område (Central Business District), med kun 5-10 minutter gange til kollektivtilbudene tog, t-bane, trikk og buss. Kvartalet har de siste årene vært gjennom en stor forvandling, hvor flere av byggene er rehabilitert og det er inngått avtaler med seriøse og solide aktører. Gateplanet er oppgradert med varmekabler, brostein og fortau i granitt. I tillegg er det etablert en populær restaurant med uteservering i Blomstertrappen.

Les mer

Anthon B Nilsen Eiendom utvikler nå Øvre Vollgate 9 til eksklusive og særegne kontorlokaler gjennom kombinasjonen rehabilitering og nybygg. Kontorene vil inneha moderne og elegante løsninger med blant annet en kunstnerisk trapp i messinguttrykk som utgjør navet i eiendommen. Bygget skal romme lyse og trivelige rom med en god miks av åpne landskap og cellekontorer. I underetasjen åpnes det muligheter for å sikre seg et eget møteromssenter for leietakere med slike behov. Ved ferdigstillelse ca. medio april 2018 vil kontorbygget være i overkant av 3.000 m2 fordelt på fem hovedetasjer og en underetasje.

I tillegg til flotte kontorfasiliteter legger utleier til rette for at det skal være enkelt å komme seg på jobben dersom de ansatte ikke benytter seg av de mange kollektivmulighetene. I Anthon B Nilsen kvartalet har leietakerne tilgang til en trygg og velutstyrt sykkelbod med muligheter for små og store reparasjoner. Sykkelboden brukes også til en felles smørebod i skisesongen. Vegg i vegg med sykkelboden disponerer leietakerne et moderne garderobeanlegg med dusj og egne skap ved behov. For de med bil finnes det mulighet for leie av en eller flere av de 75 p-plassene i garasjeanlegget.

Se kortprospekt for mer info: KORTPROSPEKT!

Service for leietakerne:

Leietakerne vil få tilgang til vårt servicekonsept «Frydefull jobb». Konseptet beskriver det vi ønsker å oppnå – en fornøyd ansatt. Og ved å gjøre den ansatte fornøyd vil vi oppnå en positiv kjedeffekt. Frydefull Jobb skal skape glede blant de ansatte, effektivitet for bedriftene og merverdi for gårdeieren. Konseptet tilbyr en rekke tilleggstjenester som skal tilrettelegge hverdagen for våre leietakere og deres ansatte.

Les mer om Frydefull jobb på: http://www.abne.no/?page_id=214

Beliggenhet:

Øvre Vollgate 9 er lokalisert sentralt i CBD, med en rekke trivelige restauranter i umiddelbar nærhet. Her har finner man steder som Kontraskjæret, Christiania torg og Aker brygge som inviterer til rekreasjon og hygge i en hektisk arbeidshverdag. Små og mellomstore aktører innen advokater, bank, finans, shipping og konsulenter holder til i nærområdet, i tillegg til at de større aktørene rundt Bjørvika kun er en spasertur eller trikketur unna.

Adkomst/Kommunikasjon:

Med bil: Innkjøring i øvre del av Rådhusgata fra Christiania Torg, som tar deg rett til Øvre Vollgate et par hundre meter lengre fremme.

Til fots/sykkel: 3 minutter gange fra Stortinget i retning Akershus festning.

Strategiske avstander (til fots):
  • Rådhusplassen trikkeholdeplass: 2 min
  • Stortinget t-bane: 5 min
  • Aker Brygge: 5 min
  • Nationaltheatret stasjon: 10 min
Skjul tekst
– 
Jeg hjelper deg

Fredrik Baumann

Utviklingsdirektør
469 21 450
fb@abne.no