meny

Hurum Brygge

113 000 m²

  • Rett ved sjøen
  • Idyllisk
  • Passe usentralt

Fra fabrikkområde til solfylte ferieboliger, hotelldrift og næringseiendom

Etter avviklingen av papirfabrikken på Hurum trengte området noe nytt. Nå planlegges et område med ferieboliger, bolig to, hoteller og næringseiendom. Kort vei til Oslo og nydelig båthavn er med på å gjøre dette til et fantastisk område å bo og jobbe i.

Les mer

Futhark er arkitekt for den nye kystbyen i Oslofjorden. Det er tegnet ut flere forslag, som inneholder fritidsboliger, boliger og bolig to-muligheter. Hotellområder, næringsbygg og kai er også med i forslagene. Havbad, spa, kultur, forretninger og kurs/konferansesenter er noe av det fremtidige beboere kan glede seg til. Den 110 000 kvm store tomten ble kjøpt av Anthon B. Nilsen i 1907, og det var ABN som drev papirfabrikken her fra starten.

Målet med prosjektet er at folk skal kunne bo og arbeide i et område med høy livskvalitet, og det er mulig med ca. 400 feriehus innenfor dette prosjektet. Fordeling av sjøfronten gir mulighet for etablering av ulike typer boliger, hvor nærmest alle vil få glede av sjø, båtplass, havutsikt og sol i umiddelbar nærhet.

Tofte Strand er også et av de stedene i landet med flest soldøgn i året, så dette er slettes ikke feil sted å slå seg ned.

Status

Reguleringsplanen ble godkjent i 2010, og havnen i 2014 – hvilket betyr at prosjektet nå kan realiseres. Prosjektet vil bli bygd etappevis.

Beliggenhet

Eiendommen ligger lokalisert med direkte avkjøring fra RV281 (Vestre Strandvei), kun 2 km vest fra Tofte Sentrum. RV281 fører deg direkte til RV23 og Oslofjordtunnelen.

Adkomst og kommunikasjon

Direkte avkjøring fra RV281 (Vestre Strandvei), 2 km vest fra Tofte Sentrum.

Strategiske avstander:
  • Oslo: 60 km
  • Drammen: 40 km
  • Oslofjordtunnelen: 20 km
Skjul tekst
– 
Jeg hjelper deg

Henning Sørlie

Prosjektdirektør
913 72 602
hs@abne.no