meny

Chr. Krohgs gate 32

11000 m²

  • Skreddersøm
  • Positivitet, kreativitet og engasjement
  • Mangfold

Morgendagens høyskole for Westerdals Oslo ACT

Høyskolen Westerdals Oslo ACT hadde i forbindelse med vekst, omorganisering og sammenslåing, samt utløp av leiekontrakter, behov for nye undervisningsarealer.

Les mer

De engasjerte Akershus Eiendom til å søke etter potensielle muligheter. Vi ble invitert til å se på en av disse eiendommene som var CK32. Eiendommen var ved første øyekast ideell til undervisning, med robusthet i konstruksjoner, høyder, lys. Eiendommen var eiet gjennom et fond i Aberdeen Eiendom. Tilgjengelighet, sammen med vurdert byggetid, gjorde det mulig å få til nye undervisningslokaler på 1 ½ år. For å løfte et så stort prosjekt (11.300m2) med konvertering til undervisning, studioer og spesialrom hadde vi behov for en partner og inviterte OBOS Forretningsbygg med i et 50/50 eierskap. Anthon B Nilsen Eiendom har stått for utvikling og utbygging, mens OBOS inngikk i styringsgruppen der alle hovedpremisser for prosjektet ble lagt. Prosjektet stod ferdig i 2016 og ble levert innenfor forutsatte rammebetingelser.  

Skjul tekst
«Partene har et sammenfallende verdigrunnlag og langsiktighet i hvordan vi tenker verdiutvikling og samfunnsansvar som gjør et samarbeid naturlig»
– 
Nils M. Bøhler, Kornserndirektør næringseiendom. OBOS
Jeg hjelper deg

Fredrik Baumann

Utviklingsdirektør
469 21 450
fb@abne.no