meny

Brenneriveien 5

2750 m²

  • Kreativt miljø
  • Høyt under taket
  • Beliggenhet

Kreativitet ved Akerselva

Rett ved siden av Vulkan ligger Brenneriveien 5. Opprinnelig et industribygg som ble oppført i 1966, nå et utleieobjekt for kulturindustrien eller andre kreative næringer. Det er høyt under taket her, både på den ene og andre måten. Bygget har fem etasjer, der fire etasjer egner seg til kontor, showrom eller studio, hver av dem med en grunnflate på ca. 500 m². Bygningen er oppført med de bærende konstruksjoner i plass-støpt betong, med fasader i spekkmuret tegl. Det er biloppstillingsplasser i bakgården og det er en egen garasjekjeller. Bygningen har også en person- vareheis.

Les mer
Service for leietakerne

For eiendommen har vi utarbeidet en oversikt hvor leietakerne enkelt kan finne svar på en del av sine spørsmål tilknyttet eiendommen, samt hvilke servicekonsepter eiendommer har å tilby. Se vedlagt link for denne informasjonen! 

Beliggenhet

Brenneriveien 5 ligger langsmed Akerselva, like ved Vulkan og rett siden av utestedet Blå. Det er ca. ti minutters gange til Oslo S.

Adkomst / kommunikasjon

Trikk 12 og 13 Olaf Ryes plass og Schous plass. Buss 54 og 34 Maridalsveien.

Leieantydning

Leieantydning opplyses ved henvendelse og vil avhenge av tilpasninger for leietaker.

Type virksomhet i eiendommen

Studenter, miljøforkjempere, kulturarbeidere, matelskere, arkitekter, reklamebyråer og rockere vil alle være med på å sette preg på området. I dag er Reactor Retail AS, Podium AS og musikerne Verdensrommet leietakere i eiendommen.

Historie

Brenneriveien er et gammelt næringsområde fra 1800-tallet og det er eldre industribygninger på begge sider av gaten. Her fantes blant annet farveri, veveri og brenneri.

Eierskap og management

Eiendommen eies av single-purpose selskapet Brenneriveien 5 AS. Anthon B Nilsen Eiendom AS har ansvaret for forvaltning, drift, vedlikehold og utvikling.

Skjul tekst
– 
Jeg hjelper deg

Vebjørn Bøe Dyrø

Utleiesjef
906 67 927
vbd@abne.no