meny
April 6, 2020

Rimelige kontorlokaler i naturskjønne omgivelser – rett utenfor Oslo

Med umiddelbar nærhet til både Oslo, Lillestrøm og Gardermoen ligger Lahaugmoen Næringspark. Her finner du varierte fagmiljøer, unik arbeidsro og gode vekstmuligheter.

Det er åpenbare økonomiske fordeler ved å velge kontorlokaler litt utenfor sentrum. I tillegg kan næringsparken, med skogen som nærmeste nabo, tilby en helt annen arbeidsro enn mer bynære kontorlokaler. Lahaugmoen har dessuten et helhetlig servicetilbud med kantine,  mulighet for møterom og enkel adkomst med både sykkel, bil og kollektivt.

Området næringsparken ligger i, var tidligere et militæranlegg. Etter oppkjøpet har Anthon B Nilsen Eiendom bevart mange av de gamle forsvarsbyggene og stilt opp flere nybygg, i tillegg til pendlerboliger for tilreisende arbeidstakere. I dag finner du et bredt utvalg av kontorlokaler fra 115–600 kvadratmeter.  

Tilrettelagt for utvikling og samarbeid

I Lahaugmoen Næringspark finner du en god miks av bedrifter fra ulike bransjer, noe som åpner for både tradisjonelle og  mulige synergier for nye samarbeid. Utleiesjef Vebjørn Bøe Dyrø forteller at flere av leietakerne allerede har dratt stor nytte av dette. – De som leier her nå trives godt, fastslår han.

Vil du vite mer om kontorlokaler i Lahaugmoen Næringspark? Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat: vbd@abne.no eller 90667927.

Det er flere gode grunner til å leie i en etablert næringspark. Her finnes det allerede lokaler i mange ulike størrelser, slik at bedrifter enkelt kan vokse uten å måtte flytte til et helt nytt område. – Vi er dessuten fleksible og åpne for ulike løsninger når det gjelder kontrakter, forteller Dyrø. Anthon B Nilsen Eiendom har dessuten fordel av å være en stor aktør i markedet, og kan tilby langsiktig samarbeid og vekstmuligheter for sine leietakere.

Møterom, kantine og grønne fellesarealer

I den store kantinen på området kan du nyte både frokost, lunsj og middag – også de tidligste morgenfuglene får full service. Kantinen holder nemlig åpent  store deler av døgnet, slik at beboerne i pendlerboligene skal rekke en matbit før de må ut på tidlige skift.

Tilgang til  større møterom er en stor fordel for mange. Leietakere kan enkelt booke via resepsjonen i kantinebygget, også på kort varsel.  

Anthon B Nilsen Eiendom har lagt stor vekt på at uteområdene skal være trivelige og innbydende for alle som holder til i næringsparken:  Vi har investert mye i utearealene, både i form av planter, blomsterbed og tilrettelegging for det lokale dyrelivet, utdyper Dyrø. Her er det altså gode muligheter for å ta seg en spasertur i lunsjen. Eller hva med å innføre gående møter i skogen?

God tilgjengelighet med sykkel, bil og kollektivt

Den hyggeligste veien til jobb på Lahaugmoen er utvilsomt sykkelstien gjennom skogen fra Groruddalen i Oslo. I tillegg er området strategisk plassert med nærhet til både Lillestrøm og Gardermoen. Med bil tar reisen ca. 20 minutter fra Oslo sentrum.  

Næringsparken har rikelig med tilgjengelige parkeringsplasser på dagtid. Her tegner den enkelte bedrift avtale med utleier etter behov. Ladestasjoner for elbiler er planlagt, . For kollektivreisende er busstoppet i Trondheimsveien bare en liten spasertur unna. I tillegg pågår forhandlinger med Ruter om å oppføre et busstopp i tilknytning til næringsparken.  

Ta kontakt for å finne kontorlokaler her (www.abne.no). vbd@abne.no eller 90667927