meny
November 6, 2020

Pendlerboliger med kvalitet og sjarm

I Anthon B Nilsen-eide Lahaugmoen Næringspark drifter 4Service pendlerboliger for selskaper i bygg -og anleggsbransjen. Her har beboerne ryddige forhold og et komplett servicetilbud.

Lahaugmoen ligger strategisk plassert mellom Oslo, Lillestrøm og Gardermoen, så her er det kort vei til de fleste store prosjekter innen bygg og samferdsel på Østlandet. 4Service drifter hele servicetilbudet på området, med både boliger, resepsjon, kantine og renhold.

Les mer om pendlerboligene her.

En seriøs aktør

Næringsparken ligger i et tidligere militæranlegg der de gamle bygningene er modernisert for å huse næringsvirksomhet og boliger. I tillegg har Anthon B Nilsen ført opp flere nye bygninger på området. Pendlerboligene befinner seg både i den nye og gamle delen, forteller driftssjef i 4Service, Arne Riise. 

– Vi har rundt 550 boliger på området, både nybygde og eldre, mer tradisjonelle hybler. Mange av beboerne er her over lengre tid, opptil flere år. Da er det viktig at de har ordentlige forhold. Vi legger vekt på å være seriøse og levere kvalitet.

4Service har driftet tilbudet på Lahaugmoen de siste årene. 

– Anthon B Nilsen Eiendom er både enkle og hyggelige å samarbeide med. Jeg setter spesielt stor pris på at det alltid er enkelt å ringe hvis vi skulle lure på noe, mener Riise. 

Les også: Rimelige kontorlokaler i naturskjønne omgivelser – rett utenfor Oslo

Et helhetlig servicetilbud

4Service har 25 ansatte på området som sørger for beboernes trivsel i det daglige – blant annet vaktmester og renholdsarbeidere. 

– Alle rommene vaskes ukentlig, og vaktmesteren er tilgjengelig hvis man lurer på noe, forklarer Riise. 

I bygg -og anleggsbransjen er det mer vanlig enn uvanlig med svært tidlige dager. Derfor kommer det godt med at næringsparkens kantine åpner allerede klokken 03.30

– Rundt halvparten av hyblene har eget kjøkken, men for resten er kantinen svært mye brukt. Her serveres det tre måltider om dagen, og vi holder åpent helt til klokken 22 hver kveld, utdyper Riise. Han mener kvalitet på hyblene, tilgang til mat og hyggelig, hjelpsomt personale er det viktigste når man skal drive denne typen innkvartering.


Næringspark i grønne omgivelser

Lahaugmoen skiller seg fra typiske industriområder, som gjerne består av asfalt, blikk og betong. Anthon B Nilsen Eiendom la ned mye tid og energi i å lage hyggelige uteområder da de tok over anlegget. 

– Vi har investert mye i utearealene, både i form av planter, blomsterbed og tilrettelegging for det lokale dyrelivet, sier Vebjørn Dyrø, utleiesjef hos Anthon B Nilsen Eiendom. 

Dette setter beboerne stor pris på ifølge Riise, som forteller at mange også benytter den nærliggende skogen til gåturer. 

– Beboerne synes det er flott, landlig og grønt. Området innbyr til rekreasjon når man kommer hjem fra jobb. Mange i byggebransjen har bodd i pendlerboliger flere ulike steder, og de synes det er hyggeligere her. 

Han forteller at flere har oppdaget Oldtidsveien som går gjennom skogen rett utenfor området. Den sentrale pilegrimsleden til Trondheim (eller Nidaros, som det het på den tiden) gikk nemlig over Gjelleråsen fra Oslo i middelalderen. 

– Alt i alt får vi omtrent bare positive tilbakemeldinger fra de som bor her, avslutter han.