meny
December 18, 2017

Ny forvaltningsdirektør i Anthon B Nilsen Eiendom

Tryggvi Olafsson blir ny forvaltningsdirektør i Anthon B Nilsen Eiendom AS etter Lars Ørmen. Lars Ørmen forlater selskapet for å bli leder i det kommunale eiendomsselskapet i sin hjemby Moss.

- Vi takker Lars for innsatsen og er sikre på at Trygvi vil bli en førsteklasses leder for forvaltningsavdelingen og en god kontaktperson for våre leietakere, sier Peder Chr. Løvenskiold, adm. direktør for eiendomsselskapet.  – Tryggvis bakgrunn er kommunikasjon, en kompetanse vi mener er vel så viktig for våre leietakere som tekniske ferdigheter.  Dialogen med våre kunder og styring av forventninger og leveranse, er helt avgjørende for at vi oppleves som en partner som leverer kvalitet, understreker Løvenskiold.

 

Tryggvi Olafsson startet i Anthon B Nilsen i 2001, og overtok i 2002 ansvaret for driften av selskapets sentrale eiendom i Rådhusgaten 27.  Han har senere hatt ulike oppgaver i forvaltningsvirksomheten, sist som ansvarlig for leietakerforvaltning, inkludert Kundesenteret, i ABN-kvartalet i Kvadraturen.