meny
August 30, 2019

NTNU til ABN-kvartalet i Oslo

Oslos ordfører Marianne Borgen foretok torsdag den offisielle åpningen av NTNUs nye lokaler i Oslo. I tillegg til sine campus i Trondheim, Gjøvik og Ålesund satser nå NTNU med et eget kontor i Oslo for å tilby etter- og videreutdanninger i Østlandsområdet. Lokalene NTNU har valgt for sin virksomhet i Oslo ligger i ABN-kvartalet i Øvre Vollgate. Utleier er Anthon B Nilsen Eiendom som også har hatt ansvar for å tilpasse de nye lokalene til den virksomheten NTNU skal drive i hovedstaden.

Investeringsselskapet Anthon B Nilsen driver ikke bare en eiendomsvirksomhet gjennom Anthon B Nilsen Eiendom, sier adm. dir. Peder Chr.Løvenskiold.  Vi er også en betydelig aktør i markedet for voksenopplæring og arbeidsmarkedstjenester gjennom Intendia Group, påpeker Løvenskiold.  –Og det gjør det ekstra hyggelig å ønske landets desidert største universitet velkommen som leietaker i våre lokaler i ABN-kvartalet når de nå etablerer seg i Oslo.  Dette vil sette sitt preg på området og vil skape aktivitet og liv i større grad enn rene kontorlokaler,understreker han.

I sin åpnings hilsen la ordfører Borgen vekt på at NTNUs etablering i Oslo ville bety en ytterligere styrking av Oslo som kunnskapsby.  – For en by med ambisjoner om å være en utslippsfri by i løpet av 10 år, ønsker kommunen et nært samarbeid med NTNU velkommen, understreket hun.