meny
March 8, 2017

KULLT

Tirsdag 7.mars var det førpremiere på den nye restauranten KULLT i Rådhusgata 27. Inviterte gjester fikk se et utrolig spennende restaurantkonsept som falt i meget god smak hos de fremmøtte.

KULLT bød på varierte smakebiter fra den spennende menyen, samt et rikt alternativ av ulike ølsorter. Restauranten kan skilte med Norges største innendørs kullgrill, og kan tilby sine gjester alt av grillet kjøtt og skalldyr. I lokalene har skaperne bak restauranten fått til et utrolig spennende konsept hvor man kan spille shuffleboard, biljard, flipperspill, samt få et gledelig gjensyn med den gode gamle kroneautomaten. Den offisielle åpningen av restauranten er torsdag 9.mars. Restauranten kan fortelle at bookingen av bord og arrangementer er meget godt i gang. Vi gleder oss til fortsettelsen!

Vi er utrolig stolte av å kunne ønske KULLT-gjengen hjertelig velkommen til Rådhusgata 27 og Anthon B Nilsen Kvartalet, og vi håper på mange soldager i årene som kommer slik at flest mulige får oppleve en av Oslos råeste uteservering.