meny
October 16, 2020

En frydefull jobbhverdag

Hvis du trives i jobben, gjør du en bedre jobb. Gjør du en bedre jobb, får du en bedre business. Det er tankegangen bak Anthon B. Nilsen Eiendoms Frydefull jobb-konsept.

Vårt mål er at leietakerne skal få en enklere hverdag. Er mobilskjermen knust, kan du levere den i resepsjonen, så fikser vi den for deg. Er du sent ute til et møte? Da får du låne en  elsykkel av oss. Vi er her for at leietakerne skal ha en sømløs hverdag, forklarer resepsjonsleder Carina With. 

Bredt servicetilbud

Inspirasjonen bak konseptet dukket opp på en jobbtur til London en del år tilbake. Der besøkte Anthon B Nilsen Eiendom en næringspark, som tilbød leietakerne et servicetilbud som var bredere enn det mange av konkurrentene gjorde. Etter å ha sett hvor godt det fungerte i praksis, ble lærdommen tatt med tilbake til Norge og Oslo, der Frydefull jobb ble igangsatt. 

Alle leietakerne i Anthon B Nilsen-kvartalet har tilgang til servicetilbudet. Tjenestene inkluderer after work, tilgang til auditorium, bilvask, blomsterleveranse, budtjeneste, elsykkel-utlån, frukt på kontoret, garderobe, kaffe, møterom med byens beste utsikt, mat til møter, paraply-utlån, renseri, strykejern, telefonreparasjon og treningsrom. 

Les mer om alle tjenestene her.

I konstant utvikling

For å utvikle konseptet og tilby enda flere og bedre tjenester, har Anthon B Nilsen Eiendom jevnlig dialog med leietakerne. 

– Vi har nettopp fått et treningsrom med alt du trenger av utstyr, etter ønske fra flere av leietakerne. Det synes vi er gøy. Vi er alltid åpne for å teste nye tjenester, forteller With entusiastisk. 

I tillegg til treningsrommet, er rens av skjorter, møtemat, kaffe og elsykkel-utlån blant de mest populære tjenestene. 

Ute etter nye kontorlokaler til bedriften din? Akkurat nå er det ledige lokaler i Anthon B Nilsen-kvartalet, nærmere bestemt Øvre Vollgate 13, med plass til mellom 25–400 ansatte. Som leietaker her får du tilgang til alle tjenestene Frydefull jobb tilbyr. Les mer og meld interesse her.

Redning i hverdagen

With tror at noe av det leietakerne setter mest pris på med Frydefull jobb, er at de har en resepsjon å henvende seg i. Dit kan de komme for å stille praktiske spørsmål, kjøpe snacks eller motta en pakke. Og hvis uhellet er ute, er det godt å ha With og kollegaene hennes å henvende seg til.

– En gang var det en leietaker som skulle i et viktig møte. På vei ut i resepsjonen var han så uheldig at han sølte kaffe over hele den hvite skjorten sin. Da hjalp vi ham selvfølgelig med å finne en ny skjorte, slik at møtet ble reddet, sier With.

I Øvre Vollgate 13 i Anthon B Nilsen Eiendom-kvartalet kan du leie én eller flere etasjer eller hele bygget. Les mer her.