meny
January 6, 2021

Anthon B Nilsen Eiendom kjøper på Fornebu

Eiendomsutvikleren Anthon B Nilsen Eiendom AS har inngått avtale med Daimyo Eiendom AS og Hamang AS om kjøp av en eiendom i Fornebuveien 42-48, bebygget med fire sammenknyttede kontorbygg på til sammen 6 000 kvm pluss kjellerarealer. Bygningene har tidligere vært norsk hovedkvarter for SAS.

- Dette er vår første investering på Fornebu, et område i en rivende utvikling, sier adm. direktør Peder Chr. Løvenskiold.  – Vi gjør denne investeringen omtrent samtidig som det første spadetaket tas for den nye Fornebubanen, en bane som vil få stasjon bare 250 meter fra eiendommen i Fornebuveien.  Med det svenske eiendomsselskapet Balder som50 prosent eier, ser vi gjerne på nye utviklingsmuligheter i Fornebu-området, understreker Løvenskiold.

Kontorbyggene som Anthon B Nilsen Eiendom overtar er delvis utleid.  Dette gir rom for en gradvis oppgradering av bygningsmassen samt vurderinger av videre utviklingsmuligheter

.– Anthon B Nilsen Eiendom tar med dette kjøpet en posisjon i det vi mener er et område med stort potensial for utvikling, sier Espen Aubert hos Daimyo Eiendom.– Selv satser vi på å utvikle naboeiendommen, Fornebuveien 38-40.  Vi takker kjøper for en ryddig og god prosess og ser frem til et spennende samarbeid, sier Aubert.

Heilo Eiendom har vært megler i transaksjonen. Juridiske rådgivere har vært Haavind for Anthon B Nilsen Eiendom og Ro Sommernes for Daimyo Eiendom.

 

For ytterligere informasjon:

Peder Chr. Løvenskiold, adm. direktør, +47 908 60 783/pcl@abn.no.