meny
June 3, 2019

Anthon B Nilsen Eiendom kjøper 180 mål for utvikling av lager og logistikk

Eiendomsutvikleren Anthon B Nilsen Eiendom AS fortsetter sin satsning på utvikling av lager og logistikkbygg og kjøper en ferdig regulert tomt på 180 mål i Vestby Næringspark Øst fra et selskap kontrollert av Hæhre Entreprenør AS og Gunnar Holth Grusforretning AS.

Tomten ligger i Toveien 41, sentralt i Vestby Næringsparksom de siste årene har blitt en svært attraktiv beliggenhet for store aktørerinnen lager og logistikk. Dette skyldes ikke minst Vestbys plassering langs E6 med gode forbindelser til viktige transportruter inn og ut av Norge.

Tomten kan utvikles med nærmere 100.000 kvm næringseiendom.

- Kjøpet er i tråd med vår strategi om å være en ledende utvikler av lager og logistikkeiendommer sentralt på Østlandet, sier Peder Chr. Løvenskiold, adm.direktør i Anthon B Nilsen Eiendom.  Vi har i de senere årene hatt gleden av å gjennomføre flere store og krevende prosjekter som nye sentrallagre for Staples Norge AS, Blomsterringen og Berggård Amundsen og mener dette er gode eksempler på den kompetansen vi har for å gjennomføre slike prosjekter, sier en fornøyd Peder Chr. Løvenskiold.

- Hæhre og Gunnar Holth Grusforretning har samarbeidet over mange år med utvikling og foredling av tomteområder. Tomten på Vestby ble overtatt i 2017 og blir nå opparbeidet av Hæhre Entreprenør. Vi er veldig fornøyd med å sluttføre en avtale med en solid og sterk industriell aktør som Anton B Nilsen Eiendom,sier Svein Hov Skjelle på vegne av selgerne.


For spørsmål vennligst kontakt:
Fredrik W Baumann, Anthon B Nilsen Eiendom AS, tel 469 21 450
Svein Hov Skjelle, styreleder, Hæhre Entreprenør AS, tel 930 55 566