meny
August 19, 2020

5 gode grunner til å leie kontorlokaler i ØV13

Anthon B Nilsen Eiendoms nye kontorbygg i Øvre Vollgate 13 har alt du og bedriften din trenger. Her er fem gode grunner til å flytte inn hos oss.


Det staselige bygget i Øvre Vollgate 13 ble opprinnelig tegnet av Odd Nansen, sønn av Fridtjof Nansen. Nå er Anthon B Nilsen Eiendom og PUSHAK Arkitekter i gang med en storstilt oppgradering der alt tilrettelegges for et godt arbeidsmiljø. Når alt står ferdig senhøsten 2022, blir det hele 7 500 kvadratmeter fordelt over ti etasjer med kontorer, co working-arealer og felles serviceløsninger. 

  1. Beliggenhet midt i hjertet av Oslo

Øvre Vollgate 13 befinner seg rett i nærheten av alt. Du kommer deg enkelt til og fra jobb med holdeplasser for T-bane, trikk, buss, tog – eller til og med båt – i gangavstand fra kontoret. Både Stortinget og Nationaltheatret stasjon ligger i umiddelbar nærhet. I tillegg finner du flere av Oslos beste spisesteder i de nærmeste gatene. 


Les også denne saken der vi har snakket med Utviklingsdirektør hos Anthon B Nilsen Eiendom, Fredrik Baumann.

  1. Fasiliteter som gjør arbeidsdagen til en lek

Øvre Vollgate 13 er et fullservice kontorbygg. I tillegg til personalrestaurant og kafé, finner du møtelokaler, treningsrom, garderobe og sykkelparkering. Gjennom Anthon B Nilsen-konseptet Frydefull Jobb får leietakere dessuten tilgang til kiosk, rens av klær, bilvask, leveranser av for eksempel mat, paraplyer og annet man måtte få bruk for i løpet av arbeidsdagen.

  1. Maksimal fleksibilitet

Som leietaker i Øvre Vollgate 13 har du full valgfrihet: Du kan leie alt fra enkle kontorplasser, til en etasje eller hele bygget. Innvendig kan bedriftene være med på å  skreddersy og designe sine egne kontorer. Byggets størrelse gir i tillegg gode muligheter for bedrifter i vekst – blir dere flere, kan dere enkelt utvide uten å måtte flytte. 

  1. En utsikt som inspirerer

Alle som har jobbet flere forskjellige steder, vet at omgivelsene har stor betydning for trivsel og arbeidsmiljø. I ØV13 er toppetasjen et opplagt valg når du trenger en pause for refleksjon eller avslapning – her ser du nemlig både fjorden, Slottet og Aker Brygge. 

  1. Spennende og nyskapende arkitektur 

Ifølge Byantikvaren er ØV13 faktisk den første bygningen i Norge med aluminiumsfasade. Når den nå skal oppgraderes ved hjelp av PUSHAK Arkitekter ved Gyda Drage Kleiva, skjer det i samarbeid med Byantikvaren. De største forandringene vil skje innvendig og i bakgården, der det blir ny fasade. I tillegg flyttes tekniske rom og installasjoner på tak ned i kjelleren og erstattes med en ny flott etasje. 


Meld interesse her.