meny

Retningslinjer for personvern

Les om cookies her

1. Innledning

Anthon B Nilsen Eiendom AS er opptatt av å håndtere personopplysninger selskapet innhenter innenfor rammen av sin virksomhet på en ordentlig og trygg måte – i tråd med gjeldende regelverk.  

Anthon B Nilsen Eiendom AS er behandlingsansvarlig for personopplysninger selskapet behandler. Du er alltid velkommen til å ta kontakt med oss på post@abne.no dersom du har spørsmål vedrørende vår behandling av personopplysninger.

2. Hvilke personopplysninger behandler vi

Hjemmel for vår behandling av personopplysninger er i det alt vesentlige at det er gitt samtykke til slik behandling eller det faktum at det er nødvendig for oppfyllelse av en avtale eller forpliktelse.

2.1. Oppfyllelse av leieavtaler

Vi behandler personopplysninger som er nødvendig for å inngå og/eller oppfylle avtale om et leieforhold. I denne forbindelse behandler vi personopplysninger for leietakere, bl.a. i form av registrering av hvilke personer som er brukere i leieforholdet. Slike opplysninger vil inneholde navn, telefonnummer og e-post adresse til ansatte hos våre leietakere.

2.2. Oppfyllelse av utviklingsavtaler

Som eiendomsutvikler vil vi være ansvarlige for arbeid som gjøres i forbindelse med utvikling av prosjekter. Dette inkluderer arbeid på byggeplasser. I normale tilfeller vil vi være databehandler og ikke behandlingsansvarlig for personopplysninger knyttet til personal som arbeider hos våre underleverandører i utviklingsprosjekter.

2.3. Markedsføring

Dersom du samtykker til vår behandling av personopplysninger, vil vi kunne behandle dine personopplysninger for markedsføringsformål, herunder for å sende deg prospekter, kontakte deg for tilbud, m.m.
Personopplysningene vi behandler om deg for markedsføringsformål er ditt navn, telefonnummer, postadresse og e-postadresse. Disse personopplysningene samles inn med formål om at vi skal kunne sende deg den informasjonen og yte de tjenestene du har samtykket til. Vi vil ikke benytte dine personopplysninger til andre formål med mindre du samtykker til det.

Når du besøker nettsiden www.abne.no, registreres din IP-adresse. Vi knytter ikke denne opplysningen direkte til deg som bruker, men for å administrere, utvikle og vedlikeholde nettsidene og tjenestene våre.


Der Anthon B Nilsen Eiendom overfører personopplysninger til andre, for eksempel megler, vil megler ha inngått databehandleravtale med oss slik at dine personvernrettigheter ivaretas.

3. Oppbevaring av personopplysninger

Vi oppbevarer opplysninger vi har om personer kun så lenge vi har et gyldig behandlingsgrunnlag. Vi lagrer aldri personopplysninger lenger enn det som er nødvendig for det formålet opplysningene ble registrert for.

4. Dine rettigheter

Innsyn: Du har som utgangspunkt rett til innsyn i hvilke personopplysninger vi har registrert om deg.

Rettelser eller sletting: Du har som utgangspunkt rett til å be oss om å rette feilaktige opplysninger om deg og be oss om å slette personopplysninger om deg.

Begrensning: Du har som utgangspunkt rett til å be oss å stanse ("fryse") behandlingen av personopplysningene dine.

Protest: Du har som utgangspunkt rett til å protestere mot vår behandling av personopplysninger om deg om din situasjon tilsier det.

Klage til Datatilsynet: Dersom du er uenig i måten vi behandler dine personopplysninger på, kan du sende inn en klage til Datatilsynet. Vi vil sette pris på om du kontakter oss først, slik at vi kan oppklare eventuelle misforståelser.

5. Endringer i personvernerklæringen

Vi vil oppdatere personvernerklæringen ved behov. Du vil alltid finne siste versjon av vår personvernerklæring på vår nettside.

Bruk av cookies/informasjonskapsler

Når du besøker våre nettsider, lagres enkelte informasjonskapsler på din enhet (mobil eller PC). Informasjonskapsler er små, midlertidige tekstfiler som blant annet gjør det mulig å forbedre brukeropplevelsen og å analysere bruken av nettsider. Vi knytter ikke informasjonskapsler til deg som person. For oss er dette anonyme opplysninger.

Du samtykker til bruken av informasjonskapsler så lenge du ikke reserverer deg mot dette – noe du blant annet kan gjøre gjennom innstillinger i din nettleser.

Vi har også sider på følgende sosiale medier: Facebook og LinkedIn.

Tilbyderen av det sosiale mediet lagrer informasjonskapsler på din enhet når du besøker og bruker deres tjeneste. For det sosiale mediets bruk av opplysninger om deg, oppfordrer vi deg til å lese deres personverninformasjon.