Skriv ut

SIGNALBYGG PÅ LAHAUGMOEN

Sanitetsveien 1, 2013 Skjetten
8.600 m² næringsbygg

Særtrekk

  • Norsk naturstein
  • Vannbårent anlegg
  • Strategisk beliggenhet

Kontakt

Lars Ørmen
Telefon 911 81 001
loe@abne.no
+

Beskrivelse av eiendommen

Eiendommen er på totalt 8.600 m² og har moderne, miljøriktige lokaler med optimal beliggenhet i Lahaugmoen Næringspark på Skjetten. Bygget er av høy kvalitet og ligger i et pent og parkmessig opparbeidet området. Fasaden er preget av norsk naturstein. Et vannbårent anlegg er knyttet til næringsparkens nærvarmeanlegg og et nytt lysstyringssystem reduserer strømbruket betraktelig.

Service for leietakerne

For eiendommen har vi utarbeidet en oversikt hvor leietakerne enkelt kan finne svar på en del av sine spørsmål tilknyttet eiendommen, samt hvilke servicekonsepter eiendommer har å tilby. Se vedlagt link for denne informasjonen!  

Beliggenhet

Lahaugmoen Næringspark ligger i Skedsmo kommune, kun 20 min. fra Oslo sentrum, rett ved E6 og Rv 4. Eiendommen grenser mot marka og bolig- og landbruksområder, og ligger høyt og fritt i en østvendt skråning. Synsrand fra Skedsmokorset til Lørenskog.

 

Adkomst / kommunikasjon

Eiendommen har strategisk beliggenhet i forhold til Oslo, Lillestrøm og Gardermoen med god tilgjengelighet til infrastruktur som vei, bane og fly. Adkomst til næringsparken er fra riksvei 22 mellom Hvam og Gjelleråsen

 

Type virksomhet i eiendommen

Eiendommen har en god beliggenhet for bedrifter med behov for logistikk.

 

Fremdrift

Sanitetsveien 1 er ferdig utviklet.

 

Historie

Bygget stod ferdig sommeren 2009 og ble overlevert pr. 1. september til leietaker Sandvik Tamrock. Veidekke hadde totalentreprise på bygget.

 

Eierskap og managment

Eiendommen eies av single-purpose selskapet Felt W2 AS. Anthon B Nilsen Eiendom AS har ansvaret for forvaltning, drift, vedlikehold og utvikling.