WEB:

Skriv ut

Norges beste pendlerbolig konsept

Pendlerbolig.no Lahaugmoen, Skjetten
Inntil 800 pendlerhybler

Særtrekk

  • Sentralt, men skjermet
  • Stor fleksibilitet
  • Permanent og forutsigbart

Kontakt

Vebjørn Bøe Dyrø
Telefon 906 67 927
vbd@abne.no
+
Large Map

Ta kontakt i dag for å sikre din bedrift det antall hybler dere har behov for!!!

 

Vi leier i hovedsak ut et større antall hybler over lengre periode (minimum 25 hybler eller mer for minimum 1 år eller lenger). Større selskaper/entreprenører er typiske leietakere for dette.

 Dog leier vår samarbeidspartner 4Service AS ut enkelthybler over kortere perioder.

 Hvis deres behov kun er et mindre antall hybler over kort leieperiode ber vi deg kontakte dem for opplysninger om kapasitet og priser:

 E-post: booking.lahaugmoen@4service.no

Tlf: 924 90 020

www.lahaugmoeninnkvartering.no

 

Skulle det allikevel være behov for et større antall hybler over en lengre leieperiode (som beskrevet ovenfor), kan du kontakte:

E-post: mr@abne.no

Tlf: 901 75 319

 

Beskrivelse

Vi er overbevist om at trivsel og søvnkvalitet er to sterke suksesskriterier for at arbeidere skal prestere godt på jobben. Derfor har vi utviklet et skreddersydd og permanent konsept for inntil 750 pendlere med tilhørende servicetilbud på Lahaugmoen Næringspark. Vårt mål er å tilby Norges beste og mest moderne pendlertilbud.

På Lahaugmoen skal du kunne trives og sove godt, selv om du ikke bor hjemme i arbeidsperioden. Kombinasjonen av skjermede omgivelser, godt inneklima, servicefunksjoner og strategisk beliggenhet i forhold til arbeid og hjem mener vi er med på å øke trivselen. Her bor du ikke i midlertidig brakkerigg, men får heller et midlertidig hjem du kan trives i, og møte andre over en kopp kaffe eller middag i kantina eller på ditt eget minikjøkken. Dette underbygger vår målsetning om å tilrettelegge for «et hjem hjemmefra».

 

Se mer informasjon i vårt KORTPROSPEKT!

Service for leietakerne

Kantine/bistro, rengjøringstilbud og bilpleie er bare noe av det som finnes på Lahaugmoen. I tillegg vil vi at andre virksomheter som blant annet nærbutikk og frisør, som kan være til nytte for at beboere og næringsdrivende på eiendommen skal kunne etablere seg. Som leietaker skal du selv kunne bestemme hvilken grad av service du vil ha, enten du vil ha full hotelloppvartning eller om du vil vaske og lage mat selv.

I linken nedenfor finner du en oversikt over hvor leietakere enkelt kan få svar på sine spørsmål tilknyttet eiendommen, og hvilke servicekonsepter eiendommen tilbyr.

Se vedlagt link for denne informasjonen! 

Status

Per i dag har vi 373 hybler med eget bad og minikjøkken, hvor 238 av disse er i de opprinnelige byggene fra Forsvarets tid og 135 er i nyoppførte bygninger. Alle nybygg følger TEK10 og har energiklasse B.

Videre vil det løpende oppføres nye hybler inntil det totalt er 700–800 stykker.

Beliggenhet

Lahaugmoen er strategisk lokalisert mellom Oslo og Gardermoen, RV4 og E6 ved Gjelleråsen. Med andre ord har du kort vei til Gardermoen, Oslo og svenskegrensen. Blant dagens innkvarteringsleietakere finner du 4Service, AF Gruppen, Skanska, Entreprenørservice, Betongmast og Contiga for å nevne noen.

Adkomst og kommunikasjon

Adkomst E6: Ta av E6 i Hvam-krysset (Olavsgård) og kjør mot Gjelleråsen. Etter ca. 3 minutter tar du avkjøring til venstre mot Lahaugmoen. Følg denne veien som fører deg inn til næringsparken

Adkomst RV4: Ta av i rundkjøringen ved Gjelleråsen og kjør mot E6/Lillestrøm. Etter ca. 3 minutter tar du avkjøring til høyre mot Lahaugmoen. Følg denne veien som fører deg rett inn til næringsparken.

 Strategiske avstander

  • Oslo Lufthavn Gardermoen: 34 km
  • Lillestrøm stasjon: 8 km
  • Alnabru Terminalen: 15 km
  • Oslo S: 20 km
  • Oslo Havn (Danmark/Tyskland): 24 km