WEB:

Skriv ut

Tradisjonsrikt bakerilokale konverteres til handel og kontor

Bogstadveien 54, Oslo

Særtrekk

  • Etablert handelsområdet
  • Kort vei til kollektivtransport
  • Sjarmerende og historierik bygård

Kontakt

Fredrik Baumann
Telefon 469 21 450
fb@abne.no
+
Large Map

Beskrivelse

Det 3000 kvm store bygget i Bogstadveien 54 har vært i Baker Hansens eie de siste 102 årene, og bærer sterkt preg av å ha vært et bakeri. Det har vært eltet, hevet og dekorert bakverk i alle rom. Hvem vet hvor mange bursdager og bryllup som har vært tema i lokalene. Hele bygget var i deres bruk frem til 2014, og er nå transformert til kontor- og handelslokaler. Det er et tradisjonsrikt bygg vi har overtatt, og historien skal ivaretas under rehabiliteringen.

I 2014 flyttet bakeriet til moderne produksjonslokaler i Bærum, og nå er det også over for bakeriutsalget i Bogstadveien. Det var på tide at det historiske bygget fikk nytt liv, og har nå startet et nytt kapittel.

Salg av varer skal fortsatt være en stor del av bygget, og vil skje i de to nederste etasjene som nå er utleid til H&M, Weekday. Øvrige lokaler blir omgjort til kontorer, som allerede er utleid til Questback. Kontorlokalene vil være fleksible og dermed tidløse.

Bygget ligger i Oslos kanskje beste handlestrøk, og her kan du finne alt fra de mest eksklusive merkevarene til kjente kjedebutikker. De fleste butikker vil enkelt skli inn i miljøet, og bli en del av den unike handlegaten – som er Norges største, og lengste.

Eiendommen eies delt med Arnt Hals, hvor vi har 48% av aksjene og han har 52%. Samarbeidet med han fungerer meget godt, og det ble tidlig etablert en styringsgruppe hvor vi kom til enighet omkring hovedpremissene for prosjektet. Avtalen kom på plass på grunn av at Hals mente Anthon B. Nilsen Eiendom var en proff aktør som kunne realisere et godt prosjekt, og hadde tillit til selskapet. Styret består av to personer fra Hals-familien og to personer fra Abne.

Status

Bygget er nå fylt opp og ferdigstilt. Bygget huser nå leietakerne Questback og Weekday

Særegenheter

Bogstadveien 54 er et egenartet og flott bygg. Fasaden skal rehabiliteres tilbake til sitt tidligere utseende, mens innsiden blir fremstående som ny. Innvendig er bygget delt opp i mange ulike etasjer og nivåer – tilpasset et bakeri – og dette er med på å skape dets unike identitet. I tillegg har bygget en fantastisk takterrasse, med enestående utsikt.

Beliggenhet

På Valkyrie Plass, nært Majorstuenkrysset – i toppen av Bogstadveien.

Adkomst og kommunikasjon

Buss 20 og 28

Trikk 11, 12 og 19

Med sykkel

Parkeringshus i nærheten

Strategiske avstander

  • Bogstadveien: 0 min
  • Majorstuen (trikk, t-bane og buss): 2 min
  • Vigelandsparken: 5 min